Dakinspectie Nieuwerkerk aan den IJssel

Wij inspecteren uw dak!

Wij staan voor u klaar!

Dakinspectie Nieuwerkerk aan den IJssel

Dakinspectie Nieuwerkerk aan den IJssel? Is uw dak aangetast door een storm of hevige sneeuwval? Ervaart u lekkageproblemen of zichtbare schimmel? Het kan zijn dat u zich in uw eigen huis niet meer veilig voelt.

Bij Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel begrijpen we dat u wellicht twijfels heeft over de conditie van uw dak. Niemand wenst zich in zijn eigen huis onveilig te voelen. Wij raden u dan ook aan om een grondige dakinspectie door Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel te laten uitvoeren.

Met jarenlange ervaring en duizenden uitgevoerde dakinspecties in Nieuwerkerk aan den IJssel, hebben wij de expertise om uw dak op elke mogelijke manier te repareren. Onze professionals hebben meer dan 30 jaar ervaring met dakinspecties, dakreparaties en dakonderhoud.

We adviseren u om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Na het inplannen van een afspraak komen we zo spoedig mogelijk bij u langs voor een grondige dakinspectie, waardoor de huidige staat van uw dak in kaart wordt gebracht.

Door snel actie te ondernemen, voorkomt u verdere schade. Met uw goedkeuring kunnen we kleine reparaties direct uitvoeren, waardoor u uw gemoedsrust terugkrijgt en weer veilig in uw huis kunt wonen.

Als u geen inspectie laat uitvoeren, kunnen de problemen aan uw dak verergeren. Dit kan leiden tot verhoogde kans op lekkage, schimmelvorming op uw plafond, beschadigde dakconstructies en loslatend stucwerk, verf of behang.

Heeft uw dak schade opgelopen door een storm of vermoedt u een lek? Laat dan zo snel mogelijk een dakinspectie uitvoeren. Maak een afspraak bij Dakinspectie Nieuwerkerk aan den IJssel op 0180 202 535.

Onze beloften.

R

Gratis dakinspectie

R

24/7 spoedservice

R

10 jaar garantie

R

Snel geholpen

R

Geen voorrijkosten

R

30+ jaar ervaring

Dakinspectie Nieuwerkerkaandenijssel

Services

Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel

Dakbedekking

Dakinspectie

Daklekkage

Dakrenovatie

Dakreparatie

Gratis Dakinspectie

0180 202 535

Ik had te maken met een lekkage in mijn dak. Daarom heb ik contact opgenomen met Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel. Ze hebben de lekkage snel gevonden en direct gerepareerd. Ik kan dit bedrijf zeker aan iedereen aanbevelen.

Gerard

Ik heb het dak van mijn schuur laten vervangen door dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel. Eerst heb ik een vrijblijvende offerte gekregen. Nadat ik akkoord ging konden ze snel langskomen. Alle afspraken worden nagekomen! Uitstekende service!

Marianne

Dik tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan mijn dak door dit bedrijf! Zeer professioneel en tevens erg klantvriendelijk.

Mike

Werkwijze Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel

1

Maak een afspraak

Bespreek de situatie en maak een afspraak.

2

Gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte

Wij inspecteren uw dak en u ontvangt een vrijblijvende offerte.

3

Aan de slag

Wij voeren de werkzaamheden uit.

Bent u op zoek naar een dakdekker?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Waarom

Waarom een dakinspectie?

Een dakinspectie kan om meerdere redenen raadzaam zijn. Hoge kosten, ongemak en schade zijn de drie belangrijkste redenen om een inspectie te laten uitvoeren. Dakinspectie Nieuwerkerk aan den IJssel hanteert het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’.

Tijdens een inspectie wordt uw volledige dak vakkundig gecontroleerd op diverse factoren, waaronder de kwaliteit van de dakbedekking, de afwatering en eventuele plantengroei. Hiermee kunnen we tijdig signaleren wanneer uw dak aan renovatie toe is.

Beschadigingen aan uw dak, zoals kleine scheuren of loskomend dakmateriaal, zijn uiterst ongewenst. Het voortijdig laten uitvoeren van een dakinspectie kan lekkages en andere storingen voorkomen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Naast de ongemakken en potentieel hoge kosten van een lekkage, kan een tijdige dakinspectie ook kostbare schade voorkomen.

Elk type dakbedekking heeft een specifieke levensduur. Door goed onderhoud kan de levensduur van uw dak geoptimaliseerd worden. Regelmatige inspectie waarborgt dat er geen verborgen schade of extra kosten zijn, waardoor uw dak vaak jaren langer meegaat.

Maakt u zich zorgen over de status van uw dak, bijvoorbeeld vanwege beschadigingen of veroudering? Neem dan snel contact op met Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel! Wij zijn bereikbaar op 0180 202 535.

Dakinspectie In Nieuwerkerkaandenijssel
Lekkage Detectie Nieuwerkerkaandenijssel

Jaren Ervaring

Dakdekkersbedrijf In Nieuwerkerkaandenijssel
Lekkage Verhelpen Nieuwerkerkaandenijssel

Wanneer

Wanneer een dakinspectie?

Er kunnen diverse redenen zijn waarom een dakinspectie nodig is, waaronder gebrek aan onderhoud of veroudering van het dak.

Uw dak is kwetsbaar door weersomstandigheden zoals regen, hagel en storm. In dergelijke gevallen is het raadzaam om een dakinspectie uit te voeren, zodat de status van uw dak kan worden beoordeeld en indien nodig tijdig kan worden ingegrepen.

Als u last heeft van schimmel en/of vochtplekken in huis en niet exact weet waar de lekkage zich bevindt, kan een dakinspectie uitkomst bieden. Met een kort onderzoek kunnen we de lekkage opsporen en meestal direct verhelpen.

Elk type dak heeft een bepaalde levensduur. Een dakinspectie is een preventieve maatregel om problemen aan uw dak (zoals veroudering) tijdig te achterhalen. Daken hebben regelmatig onderhoud nodig en zijn niet onbeperkt duurzaam.

Plant u een grootschalige reparatie of zelfs een volledige renovatie van uw dak? Een inspectie biedt een goede basis voordat u aan zo’n uitgebreide klus begint. Ook in dit geval is een dakinspectie de juiste keuze.

Heeft u het vermoeden dat uw dak met spoed geïnspecteerd moet worden? Maak dan direct een afspraak. U kunt contact opnemen met een medewerker van Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel op 0180 202 535.

Onze werkwijze

Wat gebeurt er tijdens een dakinspectie

Tijdens onze dakinspectie controleren we diverse aspecten van uw dak. We beginnen met de beoordeling van de kwaliteit van de dakbedekking. 

Uw volledige dak wordt in kaart gebracht, zodat u exact weet waar u aan toe bent en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Vervolgens controleren we of er geen scheuren in de dakbedekking zitten, of alles nog goed aansluit en of er geen beschadigingen zijn. Ook de conditie van de draagconstructie van uw dak wordt onderzocht.

De draagconstructie is de basis van uw dak en zorgt voor voldoende stevigheid om weerstand te bieden tegen alle weersomstandigheden. Eventuele problemen met deze constructie kunnen instortingsgevaar opleveren.

Wij inspecteren ook de kwaliteit van de afwatering van uw dak. Een goede afwatering is cruciaal om lekkages te voorkomen. Hoewel het niet problematisch is als er kortstondig water op uw dak ligt, kan langdurige waterophoping leiden tot een lekkage.

Daarnaast controleren we alle aansluitingen op uw dak. Dit is belangrijk, omdat de naden van uw dak gevoelig zijn voor lekkages. Het is daarom verstandig om dit regelmatig te laten inspecteren. Tijdens deze inspectie controleren we of alles nog goed op elkaar aansluit.

Nesten van dieren, plantengroei, algen en mos horen niet thuis op uw dak. Het is daarom raadzaam dit te controleren, omdat dieren en plantengroei lekkages kunnen veroorzaken.

Als u schade aan uw dak heeft, of als u de mogelijkheden voor vervanging van uw dak wilt verkennen, is het raadzaam een dakinspectie uit te voeren. Neem gerust contact op met Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel via 0180 202 535. Wij staan voor u klaar!

Nieuwerkerkaandenijssel Dakinspectie
Nieuwerkerkaandenijssel Dakdekker
Spoed Dakinspectie Nieuwerkerkaandenijssel
Dakschade Nieuwerkerkaandenijssel

Gerichte inspecties

Specifieke dakinspecties

Naast volledige dakinspecties voeren we ook specifieke en gerichte inspecties uit, zoals voor dakgoten, dakpannen, dakleer en schoorstenen.

Met duizenden succesvol uitgevoerde dakinspecties op onze naam, kunnen onze vakmensen bogen op meer dan 30 jaar ervaring in het uitvoeren van dakreparaties en -renovaties!

Als u twijfels heeft over de conditie van uw dak, is het verstandig om een dakinspectie te laten uitvoeren. We raden u aan om dit zo snel mogelijk te doen om mogelijke problemen te voorkomen of te beperken.

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Neem dan gerust contact op met een collega van Dakinspectie Nieuwerkerk aan den IJssel. U kunt ons bereiken via 0180 202 535. We staan klaar om u te helpen!

Dakgoot inspectie

Uw dakgoot laten inspecteren

Bij onze dakgootinspectie controleren we diverse aspecten. We verwijderen eventuele takjes, bladeren, mos en andere voorwerpen die de dakgoot kunnen verstoppen.

We onderzoeken de kwaliteit van het materiaal, controleren op schade en ontbrekende onderdelen.

De hemelwaterafvoer wordt grondig gecontroleerd om verstoppingen te voorkomen en lekkages snel op te lossen. We zorgen ervoor dat het water vloeiend door de goot kan stromen, zonder verstoppingen.

De kilgoot, die tussen twee dakvlakken ligt, wordt geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat het water probleemloos wordt afgevoerd. Na de inspectie van de waterdichtheid is uw dakgoot weer in optimale conditie.

Heeft u problemen met uw dakgoot? Laat tijdig een inspectie uitvoeren om verdere problemen en schade te voorkomen. Neem contact op via 0180 202 535 met Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel.

Dakgoot Repareren Nieuwerkerkaandenijssel
Dakgoot Reparatie Nieuwerkerkaandenijssel
Dakpan Reparatie Nieuwerkerkaandenijssel
Dakpannen Vervangen Nieuwerkerkaandenijssel

Dakpan inspectie

Dakpannen laten inspecteren

Indien u een inspectie van uw dakpannen wenst, kan Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel deze voor u uitvoeren. Gedurende een dergelijke inspectie nemen we diverse aspecten van de dakpannen onder de loep. We starten met de controle op de aanwezigheid van alle dakpannen op uw dak.

Het spreekt voor zich dat uw dakpannen behoren vast te zitten. De vraag is echter of deze dat daadwerkelijk doen, iets wat wij voor u controleren. Onvast zittende dakpannen kunnen bij storm of slecht weer van het dak waaien, met mogelijke lekkages tot gevolg.

Voorts evalueren we de kwaliteit van de dakpannen en inspecteren we op beschadigingen zoals scheuren of barsten. Daarnaast beoordelen we het metsel- en voegwerk van uw dak.

Mocht u vermoeden dat uw dakpannen beschadigd zijn, of twijfelt u of ze nog stevig vastliggen, laat dan gerust een dakpaninspectie uitvoeren. Neem contact met ons op via 0180 202 535. Dakdekkersbedrijf Nieuwerkerk aan den IJssel staat voor u klaar.

Dakleer inspectie

Inspecteren van het dakleer

Het is mogelijk dat uw platte dak voorzien is van bitumen dakbedekking, ook bekend als dakleer. Deze vorm van dakbedekking is veelvoorkomend en prijsvriendelijk.

Gedurende een inspectie beoordelen wij de kwaliteit van de dakbedekking. We controleren of het leer niet begint te krullen of loskomt, wat bij langdurige blootstelling aan warmte kan gebeuren.

Dakleer wordt doorgaans in stroken aangebracht, wat naden en kieren kan opleveren. Deze schijnbaar onschuldige tussenruimtes kunnen op den duur lekkages veroorzaken, aangezien water via deze openingen uw pand kan binnendringen.

We evalueren de kwaliteit en waterdichtheid van uw dakbedekking en controleren de effectiviteit van de afwatering. Indien uw dakbedekking niet volledig waterdicht is en de afwatering suboptimaal functioneert, is een lekkage helaas niet uit te sluiten.

Na afloop van onze inspectie kunt u erop vertrouwen dat uw dakleer in uitmuntende staat verkeert. Mocht uw dakleer een inspectie vereisen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons op 0180 202 535. Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel staat voor u klaar voor een grondige inspectie.

Epdm Dakbedekking Rotated
Dakleer Vervangen Nieuwerkerkaandenijssel
Schoorsteen Renovatie Nieuwerkerkaandenijssel
Schoorsteen Reparatie Nieuwerkerkaandenijssel

Schoorsteen inspectie

Schoorsteen inspecties

In Nederland zijn de meeste huizen uitgerust met een schoorsteen, een element van het dak dat gevoelig is voor verschillende weersomstandigheden, zoals regen, vorst, storm en sneeuw.

Bovendien is uw schoorsteen vatbaar voor storingen en defecten door temperatuurschommelingen, zoals warme lucht die door het schoorsteenkanaal stroomt terwijl het buiten koud is. Daarom is het raadzaam om uw schoorsteen regelmatig te laten inspecteren.

Gedurende een inspectie onderzoeken wij uw volledige schoorsteen. We beginnen met het beoordelen van de kwaliteit van het materiaal, controleren de staat van het voegwerk en het metselwerk.

Daarnaast inspecteren we op zichtbare schade die uw schoorsteen mogelijk heeft opgelopen, zoals scheuren of afgebroken stukken die tot lekkages kunnen leiden.

Tot slot beoordelen we de weersbestendigheid van uw schoorsteen. Indien onze inspectie geen problemen aan het licht brengt en uw schoorsteen in orde is, kunt u naar hartenlust stoken en van uw schoorsteen genieten.

Indien u uw schoorsteen wilt laten inspecteren door een ervaren dakdekkersbedrijf uit Nieuwerkerk aan den IJssel, kunt u zeker bij ons terecht. Neem gerust contact op met Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel op 0180 202 535.

Jarenlang ervaring

Kosten dakinspectie

Wanneer het aankomt op dakinspecties, beseffen wij maar al te goed dat elk dak zijn eigen unieke kenmerken en behoeften heeft.

Daarom leveren wij op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw situatie. Of het nu gaat om een klein dak of een grootschalig project, ons professionele team staat klaar om uw behoeften te vervullen.

Bij het bepalen van de totale kosten van uw dakinspectie nemen wij verschillende essentiële factoren in overweging. Wij evalueren de omvang van de klus, de benodigde tijd en de materialen, gereedschappen en machines die vereist zijn voor een grondige inspectie.

Door deze aspecten zorgvuldig af te wegen, kunnen wij u voorzien van een nauwkeurige kostenraming, waarbij transparantie hoog in het vaandel staat.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door transparantie en eerlijkheid. Wij streven naar het leveren van kwaliteit zonder enige concessies. Ons voornaamste doel is uw tevredenheid met het uiteindelijke inspectieresultaat. Immers, uw dak is een belangrijk onderdeel van uw huis en verdient de beste zorg en aandacht.

Indien u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare dakinspectie, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren dakdekkers beschikken over ruim 30 jaar aan expertise en weten precies waar zij op moeten letten.

Wij begrijpen dat u graag inzicht wilt verkrijgen in de kosten alvorens u een beslissing neemt. Daarom nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een vrijblijvende offerte die aan uw specifieke behoeften voldoet. Aarzel niet om telefonisch contact met ons op te nemen via 0180 202 535.

Dakgoot Inspectie Nieuwerkerkaandenijssel
Kosten Dakinspectie Nieuwerkerkaandenijssel

Transparant

Kosten Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel

Geen enkele klus is hetzelfde. Daarom bekijken wij ook per klus wat de kosten zijn.

Er zijn veel factoren belangrijk bij het vaststellen van de kosten. Onder andere het type werk, het materiaal, de grootte van het dak, de bereikbaarheid van het dak, et cetera.

Nadat wij uw dak inspecteren ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan voeren wij de werkzaamheden uit.

Noodreparaties of kleine klussen worden direct uitgevoerd. Voor grotere klussen plannen we een nieuwe afspraak in.

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Neem dan snel contact op via 0180 202 535.

Gratis prijsopgave

Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel
tot uw dienst

Daklekkage? Of een andere schade aan uw dak?
Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel met meer dan 30 jaar ervaring is klaar om u te helpen.

Bel ons vandaag op 0180 202 535

Klanten geholpen

Jaren ervaring

Ervaren dakdekkers

Onze dienstverlening

Services Dakdekker

Daklekkage Nieuwerkerk aan den IJssel

Heeft u te maken met een daklekkage? Schakel dan de hulp in van Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel om het lek te dichten.

Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel

Bent u op zoek naar een dakdekker in Nieuwerkerk aan den IJssel? Neem dan gerust contact op voor een gratis offerte!

Dakreparatie Nieuwerkerk aan den IJssel

Is uw dak beschadigd geraakt? Neem contact op en laat uw dak repareren door Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel!

Dakinspectie Nieuwerkerk aan den IJssel

Heeft u het vermoeden dat uw dak beschadigd is? Laat dan een dakinspectie uitvoeren!

Dakbedekking Nieuwerkerk aan den IJssel

Wilt u uw dak opnieuw laten bedekken? Neem dan contact op met Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel voor een afspraak!

Dakrenovatie Nieuwerkerk aan den IJssel

Is uw dak verouderd en aan vervanging toe? Maak dan snel een afspraak om uw dak te laten renoveren!

Wie zijn wij?

Over Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel

Heeft u schade opgelopen aan uw dak? Het is mogelijk dat u te maken heeft met een lekkage en dat het water uw huis binnenstroomt. Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel lost het op!

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het uitvoeren van dakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei soorten dakbedekkingen, zowel op schuine als platte daken. Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor het uitvoeren van reparaties en het verhelpen van lekkages.

Heeft u dakschade opgelopen of een ander probleem aan uw dak? Neem dan nu contact op met Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Welke werkzaamheden verrichten jullie?

Bij ons kunt u terecht voor verschillende diensten met betrekking tot het aanleggen, renoveren en inspecteren van daken. Ook voeren wij reparaties uit bij schade aan uw dak.

In welke regio is Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel actief?
Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel en de omliggende gebieden. Woont u in deze regio en heeft u behoefte aan onze diensten, neem dan contact met ons op via 0180 202 535.
Hoe weet ik wat de kosten zullen zijn?
De kosten voor een dakreparatie zijn afhankelijk van de omvang van het project. Over het algemeen zijn kleinere klussen voordeliger dan grotere projecten.

Factoren zoals de benodigde tijd voor de reparatie en de kosten van materialen, gereedschap en machines spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de totale kosten.

Het is van groot belang om schade aan uw dak zo snel mogelijk te laten repareren. Hoe langer u wacht, hoe ernstiger het probleem wordt en hoe hoger de reparatiekosten zullen zijn.

Voor meer informatie raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Bel ons op 0180 202 535.

Op welke manier kan ik een afspraak maken?
U kunt een afspraak maken door contact met ons op te nemen via 0180 202 535. Onze collega's bij Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel staan voor u klaar om u van dienst te zijn!
Heb ik recht op garantie?

Wij staan garant voor de kwaliteit en het vakmanschap van ons werk. Wanneer wij werkzaamheden hebben uitgevoerd, bieden wij een garantie van 10 jaar. Mocht er binnen deze periode problemen ontstaan als gevolg van onze werkzaamheden, dan zullen wij deze kosteloos verhelpen!

Wat te doen bij een lekkage aan mijn dak?
Bij een daklekkage is het belangrijk om allereerst de bron van het probleem te achterhalen. Probeer te ontdekken waar het lek zich bevindt en wat de oorzaak ervan is.

Als u de oorzaak heeft gevonden, kunt u proberen om het lek tijdelijk te dichten. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van Waterstop om het lek voorlopig te stoppen. Als het niet mogelijk is om het lek te dichten, probeer dan zoveel mogelijk water op te vangen in een emmer of met behulp van een groot zeil.

Schakel vervolgens de hulp in van een professionele dakdekker. Zodra onze expert ter plaatse is, zal hij een kort onderzoek uitvoeren om het probleem grondig op te lossen. Op die manier kunt u snel verlost worden van de lekkage.

Wacht niet te lang om een dakdekker in te schakelen. Een daklekkage kan snel aanzienlijke schade veroorzaken, zowel binnen als buiten uw huis.

Heeft u een lekkage aan uw dak? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Bel ons op 0180 202 535.

Wanneer moet mijn dakbedekking gerenoveerd worden?
Hoewel daken theoretisch gezien oneindig meegaan, heeft elke vorm van dakbedekking een bepaalde levensduur. Zodra deze levensduur is bereikt, neemt de kwaliteit van de dakbedekking snel af en neemt de kans op schade en lekkages toe.

Bijvoorbeeld, dakbedekking kan uitdrogen, wat kan leiden tot barsten en scheuren. In het geval van bitumen dakbedekking kunnen er blaasjes of luchtbellen ontstaan.

Veel mensen kiezen ervoor om tijdens een dakrenovatie ook direct een nieuwe isolatielaag aan te brengen. Hiermee bespaart u energie, wat zowel goed is voor het milieu als voor uw portemonnee.

Als u regelmatig te maken heeft met terugkerende problemen of herhaalde reparaties, is het raadzaam om een renovatie te overwegen om deze problemen voorgoed op te lossen.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken met Dakdekker Nieuwerkerk aan den IJssel. Bel ons op 0180 202 535 en wij helpen u graag verder.

Wat moet ik doen bij schade aan mijn dak?
Neem altijd direct contact op met een professionele dakdekker, ook bij kleine beschadigingen aan uw dak. Zelfs kleine scheuren en kieren kunnen op korte termijn aanzienlijke schade aan uw huis veroorzaken.

Aarzel dus niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op. U kunt ons bereiken op 0180 202 535. In de tussentijd kunt u proberen scheuren of kieren zelf te dichten met reparatiepasta.

Hoe gaan jullie mijn dak renoveren?
Elk dak is uniek. Afhankelijk van uw huidige dak en uw wensen voor het nieuwe dak, stellen wij een plan op. Hierin wordt de keuze van de dakbedekking, de uit te voeren werkzaamheden en de werkwijze bepaald.

De renovatie begint met het verwijderen van de oude dakbedekking en, indien nodig, het afbreken van de oude dakconstructie. De dakconstructie vormt de basis van het dak en zorgt voor stabiliteit.

Vervolgens wordt de nieuwe dakconstructie zorgvuldig opgebouwd. Daarna kan de isolatie worden aangebracht en wordt uw dak bedekt met de gekozen dakbedekking. Elke soort dakbedekking vereist een specifieke aanpak, die wij vakkundig zullen uitvoeren.

Na het aanbrengen van de dakbedekking volgt een grondige controle, waarbij onder andere naden, kieren en afwerkingsfouten zorgvuldig worden geïnspecteerd.

Als alles correct is uitgevoerd en u volledig tevreden bent, ruimen wij alle materialen op en kunt u genieten van uw prachtige nieuwe dak!

Wat doen wordt er onderzocht tijdens een dakinspectie?

Tijdens een dakinspectie onderzoeken wij uw volledige dak. We controleren verschillende aspecten van uw dak. Allereerst wordt de kwaliteit van de dakbedekking gecontroleerd op scheuren, slechte aansluitingen en schade.

Daarnaast inspecteren wij de draagconstructie van uw dak, die zorgt voor stevigheid en stabiliteit. Problemen met de constructie kunnen leiden tot instortingsgevaar.

Ook de waterafvoer van uw dak wordt grondig gecontroleerd. Een goede afwatering is essentieel om te voorkomen dat water langdurig op uw dak blijft staan, wat lekkages kan veroorzaken.

Daarnaast besteden wij aandacht aan alle aansluitingen op uw dak. De naden van uw dak zijn gevoelig voor schade en lekkages. Het is verstandig om deze regelmatig te laten inspecteren om er zeker van te zijn dat alles correct is aangesloten.

Tot slot controleren wij uw dak op eventuele schade veroorzaakt door dieren en plantengroei. Nesten, plantengroei, algen, mos en andere ongewenste elementen kunnen lekkages veroorzaken en dienen te worden verwijderd.